Обрати школу:

Ясла. Урок 18. Ісус і Його чудеса

 

Презентація: isus-i-yogo-chudesa.pps (4 355 кБ) 

 

Дитячий "Отче наш"     Структура уроку

Любі дітки!

Зовсім недавно ми з вами (та й не тільки ми з вами, а й увесь світ разом з нами!) урочисто і весело святкували День Народження однієї Людини... Особливої Людини!.. Адже цілий світ щасливо радів від того, що ця Людина народилася, для кожного з нас - це величезна подія.. Чому? А тому, що серед нас на землі жила не просто Людина, а Божий Син - Ісус Христос!

Коли Він був маленький, Він був такий, як і всі дітки землі, дуже схожий на вас. Нічого особлливого, здавалося б, у Ньому не було - Він жив не у царських палатах і не носив пишний одяг, у Нього не було слуг. Жив Ісус зі Своєю Мамою дуже скромно, допомагав Їй, багато трудився. Та навіть коли Він виріс і став дорослою Людиною, Він зовсім не відрізнявся від усіх інших, ніхто не міг повірити в те, що Він  - це Бог, поки Він одного разу не звернувся до людей і не сказав їм:

Любіть один одного - і будете жити вічно
з Богом у раю!..

А щоб люди добре розуміли, як їм треба любити, Ісус Сам їм показував це Своїм прикладом: Він допомагав нещасним, лікував хворих та навіть повертав до життя померлих. Він творив чудеса доброти і любові, тому люди з вірою і надією потягнулися до Нього. Мами несли до Ісуса своїх діток на благословення, родичі вели своїх хворих близьких, просто люди йшли послухати Слово Боже для душі - Він всім допомагав, нікому не відмовляв, всіх мудро повчав, тому що всіх дуже любив.

І від тої великої Божественної Любові почав змінюватись світ. Люди ставали добрішими один до одного і розуміли, що тільки так і можна жити на землі.

Слово Ісуса мало велику силу! Божому Сину корилась вся природа - Він міг словом зупинити бурю чи пройти, не тонучи, по воді.

Та найбільше чудо було і є в тому, що Божий Син оселився в серцях людей. Не тільки ті дітки, що жили в давні часи разом з Ісусом, могли доторкнутися до Нього, але і ми з вами, що живемо сьогодні, можемо відчути на собі Божу любов, щоб нам стало радісно і затишно на серці, наче ми вже в раю...  А для цього -

любімо один одного!

Любов творить чудеса!

 

Давайте разом з вами подивимося мультик про Ісуса і Його чудеса, які Він чинив заради людей:

Мультик "Моя перша Біблія. Ісус і Його чудеса".

Версія для друку

© 2011-2024 Дитяча недільна школа "Чадо"
Розробка © 2011-2024 Юрій Зінькевич
Дизайн © 2011 Анна Рибак